Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Actueel

ISDE 2023

ISDE 2023

De ‘Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing’ is ook in 2023 opengesteld. De subsidie is bedoeld voor kleinschalige installaties voor de productie van duurzame energie en voor investeringen in energiebesparende isolatiemaatregelen. Zowel zakelijke gebruikers als particulieren komen voor subsidie in aanmerking. De toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst. In dit bericht staan enkele aandachtspunten voor de zakelijke gebruikers vermeld.

Lees verder

Groenbedekking 2023: vorstschade geen belemmering

Groenbedekking 2023: vorstschade geen belemmering

Voor de eco-activiteit ‘groenbedekking’, moet in januari en februari een ‘levend’ gewas op het perceel aanwezig zijn. RVO geeft aan dat voor het jaar 2023 coulant met deze voorwaarde wordt omgegaan. Als het gewas door de vorst is afgestorven moet de bodem in deze periode wel bedekt zijn met dit afgestorven gewas.

Lees verder

Energielijst 2023 voor EIA

Energielijst 2023 voor EIA

Onlangs is de ‘Energielijst 2023’ gepubliceerd, waarin de bedrijfsmiddelen zijn opgenomen die vanaf 1 januari 2023 in aanmerking komen voor EIA. Het percentage voor investeringsaftrek is, net als in 2022, 45,5%.

Lees verder