Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Actueel

Deadline gecombineerde opgave naar 15 juni

Deadline gecombineerde opgave naar 15 juni

Agrariërs krijgen een maand langer de tijd om de Gecombineerde opgave in te dienen. De Gecombineerde Opgave moet nu uiterlijk op 15 juni 2023 zijn ingeleverd. Dit heeft minister Adema van Landbouw in een brief aan de Tweede Kamer laten weten.

Lees verder

Actief landbouwer GLB

Actief landbouwer GLB

Om voor GLB-subsidies in aanmerking te komen, moet een bedrijf voldoen aan de definitie van ‘actief landbouwer’. De KVK-inschrijving is hiervoor de basis. Echter een KVK-inschrijving is niet verplicht als de landbouwer in voorgaande jaar minder dan € 5.000 aan rechtstreekse betalingen heeft ontvangen. Indien ‘landbouw’ een nevenactiviteit is, moet het bedrijf een accountantsverklaring indienen bij RVO.

Lees verder

Versoepeling eco-regeling: bijna alle activiteiten toegestaan op bufferstrook

Bijna alle eco-activiteiten mogen overlappen met verplichte bufferstroken. Dit waren eerst een paar eco-activiteiten. Ook hoeft u de eco-activiteit op een bufferstrook niet meer apart in te tekenen in Mijn percelen. Hierdoor wordt het intekenen makkelijker en heeft u er minder werk van.

Lees verder