Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Financieringen

Financieringen

Bij de aanvraag van een financiering wordt er veel van u verwacht. Actuele cijfers, een prognose, een bedrijfsplan en een sterke onderbouwing van uw prognose. Goede begeleiding en advisering is essentieel. Met onze online klantportal zijn uw cijfers 24/7 inzichtelijk en kunt u ook uw geprognotiseerde cijfers inzien. Zo kunnen wij efficiënt cijfers aanleveren bij uw bankier.

Strategie en bedrijfsontwikkeling

Aandachtspunten binnen uw bedrijf kunnen zowel intern als extern veroorzaakt worden. Doordat u ze tijdig in beeld heeft, kunt u erop inspelen om tot een oplossing te komen.

Analyse

In onze database kunnen wij uw financiële alsook uw technische cijfers opnemen. Hierdoor is het mogelijk om inzicht te hebben in de verhoudingen tussen de financiële en de technische resultaten. U kunt tevens uw onderneming vergelijken met een vergelijkbare onderneming of een analyse van kengetallen uitvoeren, waarmee u inzicht krijgt in uw liquiditeits- en rentabiliteitspositie. Op deze manier kunnen wij u nog beter adviseren in de stappen die u als ondernemer moet maken om klaar te zijn voor de toekomst.

Bedrijfsplan

De analyse is de basis voor het bepalen van een strategie met als doel de bedrijfsprestaties te verbeteren op de lange termijn. Zowel grote als kleine investeringen, van de aankoop van een machine tot grond, kunnen hieraan bijdragen. Ook radicale veranderingen zoals de stap van gangbare naar biologische productie behoren tot strategische keuzes. Indien noodzakelijk voor een investering is het van belang een passende financiering aan te trekken.

Wij ondersteunen u graag in het concretiseren van uw bedrijfsplan wat u de komende periode als houvast kunt gebruiken. Tevens is dit de basis voor uw financieringsaanvraag.

Heeft u een financiering nodig en bent u op zoek naar persoonlijk advies over de financiering? WEA Agro helpt u graag verder. Neem contact op met onze adviseurs.