Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Loonverwerking

Loonverwerking

De loonadministratie is voor veel ondernemers een complexe materie. Binnen de agrarische sector kunt u te maken hebben met seizoensarbeiders, inhuur van personeel en arbeidsmigranten. WEA Agro heeft de kennis die nodig is om u hierin te kunnen adviseren.

Loonverwerking

De loonverwerking is een maandelijks terugkerende activiteit. WEA Agro kan u de periodieke loonverwerking uit handen nemen. Heeft u niet zoveel begeleiding nodig? Dan kunt u ervoor kiezen om onze specialisten op de achtergrond mee te laten kijken. Onder de loonverwerking wordt verstaan:

  • Verwerken van mutaties.
  • Uitvoeren loonberekeningen en beschikbaar stellen loonoutput.
  • Versturen loonaangiftes.
  • Aanlevering gegevens pensioenfonds.
  • Aanlevering gegevens voor de financiële administratie.

Digitaal toegankelijk

In de huidige samenleving vinden vrijwel alle processen online plaats. WEA Agro biedt een online portal zodat u altijd toegang heeft tot de personeelszaken. Zo heeft u direct inzicht in de verzuimregistratie of loonstroken. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat ook uw medewerkers de loonstroken online kunnen bekijken. Heeft u vragen over de personeelsadministratie of ten aanzien van de omgang met personeel, dan kunt u voor HRM-advies direct terecht bij één van onze HR-specialisten.