Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Joost van WEA Agro

Joost van WEA Agro

WEA Agro maakt gebruik van Joost om de financiële situatie inzichtelijk te maken. Dat betekent sneller rapporteren en betere adviezen voor uw onderneming.

Inzicht in financiële administratie

Met Joost heeft u via het online klantportal 24/7 inzicht in uw cijfers, zowel uit het verleden, het heden als de toekomst. Met het gebruik van deze methode behoren financiële verassingen tot het verleden en worden financiële risico’s beperkt tot een minimum. Met Joost kijken we niet alleen naar de huidige cijfers, maar vooral naar de toekomst van uw onderneming.

Tussentijdse cijfers

De facturen worden gescand en verwerkt door middel van het online factuurherkennings- en verwerkingsprogramma NewViews in het boekhoudprogramma Twinfield. Op deze manier heeft u dagelijks inzicht in de omzet, kosten, resultaat en liquiditeit.

Op basis van het verleden en een daarop gebaseerde zelf ontworpen prognose wordt de prestatie voor de toekomst in beeld gebracht. De verwachtingen voor de komende 12 maanden worden gepresenteerd.

Met een analyse van de actuele financiële status en verwachtingen kunnen wij aangeven waar de aandachtspunten liggen voor uw onderneming.

Offerte aanvragen