Klantlogin

Hier vindt u de login mogelijkheden van onze portals en online services. Selecteer de gewenste dienst en log in met uw persoonlijke inlogcode.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

(Glas)tuinbouw

(Glas)tuinbouw

De tuinbouw en glastuinbouw is een kapitaalintensieve sector. Bovendien is de sector op technologisch gebied heel innovatief. Er spelen vele financiële en maatschappelijke afwegingen, bijvoorbeeld bij de keuze voor energiebronnen zoals de kas zelf of aardwarmte. Ook de zoektocht naar het juiste teeltsysteem is een belangrijke stap voor uw onderneming. Onze adviseurs hebben kennis van de wet- en regelgevingen in de (glas)tuinbouwsector en kunnen u adviseren over deze keuzes.

In de (glas)tuinbouw liggen uitdagingen maar zeker ook kansen in de afzet, samenwerkingsverbanden, logistiek en marketing. Met Joost van WEA Agro hebben we altijd inzicht in de financiële stukken en kan uw onderneming vergeleken worden met vergelijkbare ondernemingen in de sector. Hierdoor kunnen we u een goed onderbouw advies geven.

Wilt u ook inzicht in de prestaties van uw bedrijf of advies over wet- en regelgeving in de (glas)tuinbouw? Bekijk onze expertise of neem direct contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Bekijk expertise